Социалните мрежи вече от доста години са неразделна част от живота ни. Нещо повече, обсебили са го до голяма степен. От тях се информираме за случващото се с приятелите ни и от тях научаваме новините. Разбира се, именно там е и мястото, където обожаваме да споделяме преживяванията си, търсейки всеобщото одобрение.

Неизбежно е! Високотехнологичният 21 век няма как да мине без виртуални пространства като Facebook и Instagram. Ето и няколко любопитни факта за втората по популярност социална мрежа у нас (Instagram), които е напълно възможно да са ви убегнали. 

Какво не знаем за Instagram?

  • Първата снимка, публикувана в социалната мрежа, е на едно пленително кученце.

Фотосът събрал почти 80 хил. харесвания. Е, от позицията на времето трябва да признаем, че има и кадри, предизвикали още по-бурен интерес, но пък първият си е първи. Така че сладкото кученце ще остане в историята на Instagram.

  • Първото селфи в Instagram било постнато чак половин година след стартирането на сайта за фото споделяне.

Сега ставаме все по-самовлюбени и самовглъбени в себе си, така че селфита под път и над път.

  • Стратегическото споделяне на постове в Instagram определя най-успешните часове и дни.

Еко какво казва експертите по отношение на това кога е добре да качваме фото творенията си в мрежата: неделя и сряда в 17:00 ч., понеделник между 19:00 и 22:00, вторник в 03:00 и 10:00 ч., четвъртък  в  07:00 и 23:00 ч., петък 01:00 и 20:00 ч., събота 12:00 и 14:00 ч.

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.