Кризата заради пандемията от коронавирус ни направи доста гъвкави. Голяма част от бизнеса, опитвайки се да съществува по някакъв начин в тези сложни условия и ограничения, определено е „изправен до стената”. Ето обаче и няколко безплатни услуги в помощ на малкия бизнес. Те идват от водещата платформа за специализирани плащания на Paysafe – Skrill.

Какво ново се предлага?

Нововъведението е, че компанията предлага своя портфейл и услугата Quick Checkout безплатно за малките и средни предприятия по света, които доставят продукти и услуги в борбата с кризата, породена от новия корона вирус. Тази промяна се очаква да бъде валидна най-малко до края на септември тази година. С нея ще бъдат подкрепени усилията на малкия бизнес в посока дигитализиране на процесите, пише Forbes България.

Услуги

Бизнесът ще може да използва различни разплащателни методи като карти, дигитални портфейли, моментни банкови преводи, плащания в брой и други алтернативи. Единственото необходимо нещо това да се случи е една интеграция.

За кого е полезно това?

Тази възможност е чудесна за фирмите в областта на доставките – например на храна и хранителни стоки, на защитни облекла, образователни услуги и решения за онлайн конферентни връзки. Освен това, всеки търговец, който използва Skrill като платежно решение, ще получи възможност да се популяризира пред милиони потребители на Skrill по целия свят.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.