Братът на легендарния кокаинов крал Пабло Ескобар - Роберто, навлезе в амплоа, което изобщо не отговаря на фамилията му. Той произведе и вече продава неочакван продукт - сгъваем златен смартфон.

Устройството носи името Escobar Fold 1, продава се на цена от 349 долара, прилича на нещо средно между Galaxy Fold на Samsung и Mate X на Huawei и е нечуплив.  

Промоционалните снимки на Escobar Fold 1 съдържат ухилената снимка на Пабло Ескобар като фон по подразбиране, а реклама за телефона разполага с оскъдно облечени момичета.


"Моят телефон не може да се счупи, защото няма стъклен екран. Изработен е от специален тип пластмаса и все още имаме най-добрата разделителна способност. Нашата специална пластмаса е много трудна за счупване", казва братът на кокаиновия бос.
 

 


 

Ескобар има намерение да навлезе сериозно на пазара на смартфони и да се конкурира с гигантите в този бизнес. Също така ще завежда дело срещу Apple, които го нарекоха мошеник и лъжец, който продава най-лошите смартфони, които някога са произвеждани.  

Искът на Ескобар към Apple ще бъде за 30 милиарда долара. 

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.