Технологиите напредват със скоростни темпове. Като стана дума за скорост, не мислете само за бързи коли и мотори. С какво се придвижвате най-често - с колата или с автобуса? А ходите ли пеша?

А може би използвате колело? Старомодно колело с две големи гуми? На тези с тънките гуми им казват „бегачи“ или „шосейни“ и са добри за града. Другите - с дебелите, са „байкове“ и техните разновидности. Те са по-подходящи за каране по неравности или в гората и за спортни акробатики да речем. Ако ходите с колело на работа или на кафе с приятели, след ободрителната езда ще трябва да намерите къде да оставите железния си кон.

Трудна работа! Неудобства много и все са свързани с това как да го траснспортираш това колело. После къде да го оставиш, заема си място и това е. Това са основните му неудобства. Но предимствата са един куп и все в полза на здравето и доброто разположение на духа.

Както стана дума в началото, технологиите се развиват. Ето ги и новите модели - леки, компактни, интересни, иновативни, електрически, красиви, малки и големи и даже смарт.

35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.