Българите не сме сред най-търпеливите по отношение на интернета и не обичаме да чакаме. В последно време скоростта на нета ни е особено важна, предвид факта, че всички сме у дома пред компютрите или други мобилни устройства. Ако обаче искате да се радвате на по-добра връзка, експертите съветват да избягвате микровълновите печки по време на видеоразговори, гледане на клипчета и стрийминги, а също и ако имате важна работа на своето PC.

Какво е общото между бързия интернет и микровълновата?

Така популярните у нас микровълнови фурни могат да забавят сигнала на безжичния интернет, твърди британският държавен медиен регулатор Offcom, предаде Reuters. Мобилните телефони, бейбифоните, халогенните лампи и тонколоните, както и телевизорите и мониторите трябва да стоят далеч от рутерите, защото също могат да окажат влияние на скоростта на връзката.

Тези съвети са част от инструкциите за подобряване на скоростта на безжичния интернет по време на пандемията от коронавируса.

"Окуражаваме хората да следват съветите ни, за да получат най-добра връзка и да я споделят с приятелите, семейството и колегите си", каза изпълнителният директор на компанията Мелани Доус.

490 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.