Ами, това е – технологиите напълно превзеха ежедневието ни. И понеже ставаме все по-социално дистанцирани, още от преди коронавируса, намирането на половинка в някои случаи е сложна задача. Ето го обаче решението за почитателите на кучета. Създадено бе специално приложение, което да свързва любителите на четириногите приятели и дори да им помага в избора на идеално място за първа среща, пише списание People.

Приложението

Казва се Dig и ще ви помогне да откриете също толкова отдаден на четириногите човек, колкото сте и вие. Приложението е създадено от две сестри на име Ли и Кейси Айзъксън и е специално за всички стопани на лаещи красавци.

„Ако имате куче, знаете, че нещата с половинката не се получават, освен ако тя/той не е също такъв почитател на четириногите. Dig е приложение за запознанства, създадено да свързва кучкарите“, се обяснява на сайта на приложението.

Процедира

Когато се присъединят към сайта за запознанства, потребителите могат да посочат дали вече са „собственици на кучета“ или просто „любители на кучетата“ и да изброят редица от предпочитания, които да ги съпоставят с техния идеален партньор. След като двама души се открият един друг, Dig предлага забавни идеи за среща с кучета за перфектната първа среща.

Над 100 000 души вече са използвали услугите на приложението и могат да се похвалят, че са щастливи в любовта. Потребителите в приложението също получават ексклузивни „ежедневни сделки“ като „съвети и трикове на деня“ от експерти.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.