Всеки мъж обича своите играчки. Когато пораснем те са много по-различни от тези, на които се радваме като деца. Но все пак са просто мъжки играчки...

На всичко отгоре наближават и коледните празници, а ние ви предлагаме седем джаджи, които да си подарите и на които Джеймс Бонд би се радвал като малко дете.

1. MP4  часовник
Представете този сценарий. Вие сте на летището или на гости бабите и дядовците си и сте отгечени. Колко добре би било, ако можете просто да натиснете бутона на часовника си и незабавно да имате достъп до MP3 с 2 GB музика, филми и снимки. С 1,5-инчов цветен екран и поддръжка за MP3, WMA, MP4 (NXV) и JPEG форматите, MP4 часовникът е фантастично приспособление, на което всеки мъж може да се наслаждава.

2.Безжичен аудио предавател
Това изящно малко устройство ви позволява да предавате музиката си безжично на всяко устройство в къщата ви, което има фоно вход! Вашата музикална колекция е на настолния ви компютър, а вие искате да слушате нов албум в хола - няма проблем. Любимият ви музикален телевизионен канал може да влезе с вас дори в банята с този предавател.

3.Писалка с камера 
Дискретна писалка с вградена камера и функция за предаване. Тази писалка може да предава това, което заснема, на телевизор, видеорекордер или монитор на компютър на разстояние до 100 метра. 

4.Дървена рамка за картина с GSM предавател
Тази модерна дървена рамка за картини ще изглежда страхотно в дома или офиса. Красотата на това е, че никой не може да види вградения GSM модул, който ви позволява безшумно да наберете устройството от всяка точка на света и да чуете какво точно се казва на 4-5 метра от рамката на картината. Забранена в САЩ, но законна в Европа.

5.UV писалка
Тази писалка е идеална за укриване на информация от агенти и вражески шпиони! Пише невидимо, а посланието ви се разкрива само веднъж чрез ултравиолетовите лъчи. Перфектен за онези ядрени кодове, които току-що получихте от дървената рамка за картина, която сте подарили на премиера! 

6. Разпадаща се хартия 
Перфектният материал за писане, за да покажете съобщение, което след това да изчезне. Ако мисията ви е прекъсната или компрометирана, просто я поставете във вода и хартията стане нечетлива каша! Няма вода наоколо? Слюнката работи също толкова добре и ще ви помогне да унищожите доказателствата бързо и ефективно

7. Ръчен заглушител за мобилен телефон 
Това устройство е най-подходящо за скрити операции, когато някой ви следва и трябва да предотвратите засичането на позицията ви! Не е евтино и не е законно в ЕС (освен ако нямате разрешение от MI6), но това е брилянтен битов комплект, който ще деактивира всички мобилни телефони в радиус от 15 метра.
 

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.