Вениамин Димитров е познат на публиката с участието си в "Гласът на България". Освен със завладяващия си глас и харизма, 22-годишният бургазлия може да се похвали с дебютна песен, която завладява сърцата на всички меломани. Тя носи заглавието "Потъвам", а певецът дори споделя, че е написал музиката и текста сам. Вижте още какво разкрива той за песента, популярността и феновете месец след дебюта на "Потъвам".

Какво спечели с участието си в "Гласът на България"?

Участието ми определено беше едно вълнуващо преживяване. Имах възможността да пея на голяма сцена с музиканти, да се запозная с много успели хора, както и ми даде голямо поле за изява.

Как се появи идеята за песента ти?

Всяка една песен, която пиша е вдъхновена от нещо. В случая "Потъвам" беше вдъхновена от филм. Написах текста и музиката за много кратко време, но чаках най-подходящия момент, за да я пусна, а това беше малко след формата.

Имаше ли трудности в реализирането на проекта?

Всъщност нямах никакви трудности в работния процес на проекта. Всичко мина толкова гладко, че чак не можех да повярвам. Може би това се дължи на факта, че хората, с които работих, са истински професионалисти. Те бяха много вдъхновени като мен... всичко мина с лекота!

Кое е най-важното за теб на този етап?

На този етап най-важното за мен е да се развивам в професионален план, да правя музиката, която ми харесва и най-вече да се развивам като артист.

Смяташ ли, че с добиването на популярност, носиш и отговорност към всички твои фенове?

Наистина мисля, че сега отговорността ми е доста по-голяма. Благодаря на всички хора, които ме подкрепят и са с мен по пъти ми и се надявам да не ги разочаровам.

Кое е най-милото нещо, което почитател е правил за теб?

Определено най-мило ми става, когато съм навън и съвсем неочаквано някой човек дойде при мен и ми каже, че ме подкрепя и харесва музиката, която правя. В този момент разбирам, че има смисъл!

А как се справяш с негативизма?

За моя голяма радост, позитивните коментари за мен са доста повече от негативните, но пък и няма как да няма такива. Всеки човек е различен, няма как всеки да ме харесва.

Казвал си: "Музиката е моят път.". Къде искаш да те отведе той?

Искам да ме отведе до момента, в който съм напълно удовлетворен и щастлив! Не бързам за никъде, сигурен съм, че някой ден, този момент ще настъпи!

С такива позитивни мисли завършва интервюто с артиста Вениамин Димитров. Нека той не спира да мечтае, а междувременно да постига всички тези професионални успехи, за които говори. А вие чухте ли дебютната му песен? Ако ли не, бързо може да се поправите! :) 

 

49 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.