В Деня на любовта ви представяме романтичната красавица – Цвети Радойчева, по която със сигурно се прехласват не един и двама. Тя е способна да бъде муза на най-завладяващата любовна поезия. Вместо това пленява публиката с очарованието си и с прекрасния си глас от музикалната сцена. Освен успешна характерна изпълнителка, с амбиция да показва още и още от таланта си, тя е любяща майка и жена и чудесно демонстрира как кариерата може да върви ръка за ръка с реализацията в личен план.  

Не криеш щастието си в личен план и затова ще си позволя да те попитам как ще отбележете деня на влюбените с твоята половинка?

Ние с човека до мен празнуваме любовта си всеки ден и не чакаме конкретна дата, в която да отбележим отдадеността си един към друг. Разбира се, ще отбележим празника като седнем и хапнем в някой хубав ресторант.

Ако ти беше „любов“, каква щеше да си?

Една жена има много лица и в повечето случаи е важно какъв е мъжът до нея и как ще я предразположи да се чувства във връзката! В моя случай човекът до мен винаги ме е подкрепял, обичал и уважавал, същите неща е провокирал и в мен, както и да давам най-доброто от себе си като жена.

Вярваш ли във вечната любов или по-скоро смяташ, че след време всичко е въпрос на привързаност?

Смело мога да кажа, че вярвам във вечната любов и искрено се надявам нашата да е такава. Вече повече от 9 години сме заедно и отношенията ни са много хармонични. Живот и здраве, това лято предстои да отпразнуваме нашата 10-годишнина със семейно пътуване заедно с нашата прекрасна дъщеричка Ванеса, която е на 3 години и половина. Тя е много лъчезарна, талантлива и музикална и зарежда с положителни емоции.

Какви компромиси си правила в името на любовта?

Наистина съвместното съжителство е свързано с определени компромиси и от двете страни, но в нашия случай мисля, че повечето компромиси са от страна на моя мъж. Той е изключително търпелив и толерантен към моята ангажираност и към желанията ми. Компромисите, които аз правя, са свързани с това да творя, например, през нощта, за да мога останалото време пълноценно да го отделя на любимия.

А как започна всичко с твоята половинка?

Всъщност няма нищо случайно. Той се свърза с мен в социалните мрежи, след като известно време беше ме гледал по една тогава актуална музикална телевизия. Беше ми написал едно изключително интелигентно писмо, което нямаше нищо общо с неприличните предложения, които вероятно всяка красива жена получава в мрежата. Затова аз му благодарих за хубавите думи и той попита къде би могъл да ме види на живо. Така се срещнахме за пръв път на мое участие в един клуб и мога да кажа, че това беше любов от пръв поглед, макар отношенията ни да се развиха постепенно. Първоначално излизахме и много си говорихме, докато се поопознаем. Минаха може би 5 месеца, преди връзката ни да прерасне в интимна.

Като спомена неприлични предложения, вярвам, че все още получаваш такива, макар да имаш дългогодишна връзка. Как се справяш с тях?

Просто ги подминавам, без да им обърна внимание. В миналото съм имала такива предложения не само в социалните мрежи и съм имала възможност да развия кариерата си по един бърз, но не особено морален начин. Аз обаче предпочитам да успявам благодарение на таланта, харизмата и работата си и именно на тях залагам. По тази причина нещата при мен се получават по-бавно, но пък, смея да кажа, по-качествено и по-стойностно, защото знам, че всичко се дължи на това, което съм аз и което Бог ми е дал.

Социалните мрежи са обсебили съвременния човек. Доколко определят твоя живот?

Няма начин в днешно време социалните мрежи да не са част от нашия живот. Аз обаче ги използвам активно за популяризиране на това, което творя. Не ги използвам в личен план. Освен това като родител се опитвам, доколкото мога, да предпазя дъщеря си от новите технологии. Разбира се, когато порасне още малко, няма да има как да не се запознае с тях – най-малкото, за да не се чувства изостанала в това отношение от връстниците си. Засега обаче не ѝ давам телефон като ѝ казвам, че в него няма да намери нищо, което ще ѝ е интересно.

МУЗАТА

Музиката ти е много романтична, но най-силните лирични творби обикновено се правят след големи разочарования. Каква е твоята формула?

Така е! Аз мога да кажа, че съм щастлив човек, но пък и много лиричен и затова музиката ми е по-баладична. Мисля, че това е дарба. Може да не съм преживяла песните си в реалния живот, но съм силно емоционална личност и всяка една мелодия и всеки текст минават през мен, през душата ми. Така е и с най-новото ми парче „Изчезни“, което е посветено на борбата с домашното насилие. В тази връзка трябва да кажа, че аз никога не съм изживявала драматични любови, още по-малко някакъв тормоз – било то психически или физически, но почувствах, че точно аз съм човекът, който трябва да отправи такова послание и да даде сила на жените в подобна ситуация да се справят с проблема.

В едно интервю казваш, че престои да те видим в главна роля във филм. Разкажи за историята и за героинята ти?

Така е, но засега не мога да споделям подробности, защото филмът е съвсем в начален етап. Предстои да започнат снимките. Когато вече проектът е в по-напреднал етап и имам възможност да споделя подробности, с удоволствие ще разкажа. Много се радвам, че мога да развия и артистичния си талант, който нося още от дете.

А какво стана с моделството?

Никога не съм гледала сериозно на моделството, просто обичам да се снимам, а и смятам, че камерата ме обича. През годините много хора са ми казвали, че модният подиум е за мен, но аз искам да бъда нещо повече от просто една красива жена. Иначе се снимам за различни марки, когато идеята и концепцията им ми допадне, но не е нещо, към което се стремя като основно. Музиката е сферата, в която искам да се развивам и да постигам успехи.

Добре, тогава за какво мечтаеш в личен и професионален план?

В личен план мечтая да сме здрави и да имаме същите хармонични взаимоотношения, както досега. Засега в плановете ни не влиза второ дете, тъй като искам да реализирам някои мечти в професионален план и в тази посока са насочени мислите ми. Мечтая за световните сцени, защо не?! Имам вече предложения за концерти и извън България, сред които има такива и за Америка. Засега обаче нямам точни дати, но предстои да се случат в бъдеще подобни пътувания.

Ако те накарам да направиш един план с цели за следващите 5 години, кои ще са най-важни?

Да издам два албума. В момента активно работя по моя първи албум, който надявам се до края на годината да успея да финализирам и да представя. Все пак не мога да се ангажирам с конкретен срок, защото това е творчество. Също искам да направя и една фондация, с която да помагам на талантливи деца да се развиват. И в тази връзка вече имам доста контакти и много популярни личности са готови да подкрепят идеята ми.

Бягаш от комерсиалното... как тогава ще стигнеш до световните сцени?

Само да уточня, аз не съм против комерсиалното, а против пошлото. Няма нищо лошо в комерсиалната музика, стига да е поднесена с финес, качествено и със стил. Самата аз в момента подготвям едно бързо по-комерсиално парче, което предстои скоро да завършим.

ВЕЧНАТА УСМИВКА

Винаги те виждаме усмихната. На кои неща обаче не можеш да се усмихнеш?

Разбира се, има и неща, на които няма как да се усмихна, и това са злобата и лицемерието. Срещала съм ги в очите на другите и в началото много се впечатлявах от това. В един момент обаче си дадох сметка, че това е реакция на едни слаби хора и просто започнах да ги съжалявам.

И как все пак успяваш да си винаги толкова усмихната и да изглеждаш спокойна?

Непрекъснато работя върху духовното си развитие. Тайната ми е в медитацията, която много ми помага спокойно да приемам забързаното ежедневие и всички неща, които ми се случват. Отскоро започнах да се занимавам и с йога и това още повече ме успокоява. Смятам, че всеки трябва да намери своя начин, по който да си помогне да възприема всичко много по-леко.

38 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.