Поп-фолк певицата Дебора пее от 3-годишна, но преди да се захване професионално с музика, опитва късмета си като модел. Може да се похвали с титлите „Мис Видин“, „Мис Северозападна България“ и „Топ модел на FH1”. Дебютира на сцената с дуетно изпълнение с колежката си Кристиана през 2009 г. – „Всичко или нищо“.

Това, което обаче няма начин да не сте забелязали, е фактът, че обича да провокира с доста оскъдно облекло по клиповете си. В последно време не е сред най-активните в бранша, но причината за това е фактът, че неотдавна стана майка на момченце. Повече за музиката, провокацията и майчинството, научете от самата нея.

Здравей, Дебора! Какво прави през последните месеци?

Починах си много добре! Малко скучно беше, но пък за добро. Насладих се на моя прекрасен син максимално. Хората сега са доста наплашени, но постепенно всичко ще се оправи и ще се завърнем към нормалния ни начин на живот.

Тази година така се получи, че от зимата направо отиваме в лятото. Какво планираш за него?

Смятам да попътувам доста през това лято. Естествено ще съчетая нещата и с работата. Мога да се похваля, че имам готова песен и съвсем скоро ще бъде факт.

От доста години се занимаваш с музика, но имало ли е моменти, в които си искала да се откажеш?

Аз не правя всичко на всяка цена, за разлика от някои мои колежки. Всичко съм постигнала сама и се гордея от това. Не е имало момент, в който да реша да се откажа, но като цяло не си давам много зор.

Кое е нещото, което те отличава от всички останали в бранша?

Аз съм от малкото изпълнители, който не забравиха от къде са тръгнали и останаха земни.

Обичаш провокативната визия. След като стана майка пак ли на това ще залагаш?

Провокацията винаги е на мода, стига да е направена добре. Разбира се, песните са най-важни. Със сигурност обаче ще се съобразявам с това, че съм майка - няма да се пусна гола (хаха).

Всъщност ти не толкова отдавна стана майка, но май не си съвсем в майчинство…

Не съм и била в майчинство, още като се възстанових и отслабнах, веднага се върнах на сцената. За мен не е сложно да съчетавам няколко неща и ми се получава.

През есента на миналата година се появиха публикации, че си се разделила с таткото на детето. Каква е истината за ситуацията в личен план?

Да, разделени сме. Малко след като се роди синът ни се случи. През бременността разбрах доста неприятни неща за него и още тогава бях взела решение, че няма да живея с този човек. В добри отношения сме заради детето и до там. Откакто съм родила, живея в София.

Като се има предвид нещата, през които си преминала, може ли да кажем, че „Силна“ е песента, която те описва най-добре?

„Силна“ е песента, която описва период от живота ми. Но и като цяло съм си доста мъжко и силно момиче.

Има ли неща, които би искала да промениш в миналото, ако имаше такава възможност?

Не, не бих искала да променя нищо, защото всяко нещо в миналото ме е променило в добра посока. Не съжалявам за нищо, което ми се е случило - това са незаменими уроци. Животът учи по-добре и от най-добрия учител, а лошите моменти ни правят по-силни.

Можеш ли да се определиш като щастлива и успяла жена?

В живота винаги ми е вървяло като цяло. Щастлива съм, че аз и моето семейство сме живи и здрави - за мен това е най-важното.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.