Формацията Deep Zone Project през годините претърпя доста трансформации откъм състава си, но целта винаги е била една – хубава музика. Затова музикантите продължиха да творят и по време на изолация и могат да се похвалят с нова песен. Само че това далеч не е най-интересната новина около групата.

БГ диск в космоса

Най-новата песен на бандата Gimme Love, в която се включи и Тото от „СкандаУ“, беше изстреляна със специален летателен апарат в космоса. А полетът бе заснет от камера, така че да могат и почитателите на Deep Zone да го видят. Това се случи на 6 март точно в 10:40 часа по Гринуич от Шефийлд, Великобритания. Само два часа по-късно дискът бе на 31 километра над земята – в средната част на стратосферата.

„Свързахме се с една британска компания за метеорологични и космически технологии. Те имат такъв специален апарат, който е закачен за голям метеорологичен балон“, разказа DJ Dian Solo пред Нова тв.

По стъпките на Феликс Баумгарнер

Ако сте забравили кой е Феликс Баъмгарнер, веднага ще припомним. За него чухме преди 8 години, когато той стана първият човек, полетял свободно от стратосферата.

„Когато чух тази идея, въпросът ми към момчетата беше: “А бе вие луди ли сте?!”. Дидо, когато ми показа това нещо, целия запис, всичко се оказа толкова реално, толкова красиво, че чак ми се иска и аз да полетя“, обяснява вокалът Ева Мария.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.