Виктория Георгиева ще представи страната ни на международния музикален форум "Евровизия", с песента Tears Getting Sober. Тя е по текста и музиката на самата изпълнителка, работила заедно с известния български композитор Борислав Миланов. Продуцент на парчето пък е българската компания Ligna Studios, като участие в прокта вземат също Лукас Оскар и Корнелия Виболс.

Припомняме, че Виктория бе избрана да бори конкуренцията на тазгодишното издание на песенното състезание в края на миналата година. Тя ще премери таланта си с останалите участници в края на май в Ротердам.

 

Самата Виктория ще стартира своето промоционално турне из Европа в края на месец март. Първата изява ще бъде на 29 март в Лондон, а малко по-късно - на 4 април, изпълнителката ще пее в Амстердам.

За Виктория

Виктория е само на 22 години, но вече смело крачи в музикалните среди. Познаваме я от четвъртия сезон на музикалното риалити шоу X Factor, където стигна до 5-о място.  Иначе с музика се занимава от доста години – започва да пее, когато е на 11. В момента е част от лейбъла на Влади Ампов – Графа – „Монте Мюзик”.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.