Неотдавна песенният конкурс „Евровизия”, който трябваше да се проведе в Ротердам през месец май (от 12 до 16), беше отменен заради пандемията от коронавирус. Разочарованите почитатели обаче започнаха да коментират в социалните мрежи, че биха искали надпреварата да се проведе онлайн без публика. Затова организаторите наистина започнаха да обмислят алтернативен вариант.

Как ще се проведе новото издание на „Евровизия”

„В момента проучваме алтернативната програма, но не и състезание, за да помогнем за обединяването и забавляването на публиката в цяла Европа през тези предизвикателни времена”, обясниха организаторите.

Престои тепърва да бъде взето решението за новия формат на шоуто. При всички положения обаче ще бъде без публика, заявиха от Европейския съюз за радио и телевизия. А участници ще са вече избраните изпълнители и техните песни. Затова музикантите бяха призовани да се „обединят”. 

Междувременно музикантите, които трябваше да се съревновават тази година, започнаха да потвърждават участието си в състезанието догодина. Сред вече потвърдилите е и българската надежда Виктория Георгиева.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.