На 103-годишна възраст ни напусна легендата от холивудската златна ера Кърк Дъглас, съобщи синът му Майкъл Дъглас в профила си в социалната мрежа Facebook. Голямата звезда изиграва някои от най-прочутите мъжки роли в киното. Първата сред тях е тази на Спартак, после прави запомнящи се превъплъщения в „Одисей” и „Викингите”, а биографията му включва повече от 80 заглавия.

"С огромна тъга аз и моите братя съобщаваме, че Кърк Дъглас ни напусна днес на 103-годишна възраст. За света той бе легенда, актьор от златната ера на киното, който доживя до преклонна възраст, филантроп, чиято отдаденост на справедливостта и каузите, в които вярваше, задават стандарт, към който всички ние да се стремим”, заяви Майкъл Дъглас пред изданието People.

Американският актьор произхожда от семейството на еврейски имигранти от Чауси, Могильовска област, Руска империя (днешна Беларус). През 1999 година Американският филмов институт включва Дъглас под Номер-17 в класацията на най-големите мъжки звезди на класическото Холивудско кино.

Последната семейна снимка с Кърк Дъглас – 4 поколения на една маса

Кадърът показва актьора, горд сред наследниците му.  Така е заснет в последната му семейна снимка актьорът Кърк Дъглас.

Кадърът е направен през август 2019 г. На него се вижда актьорът, който седи на централно място на масата в дома на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс в Бевърли Хилс.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelsey Douglas 🍗 (@kdougieeee) on

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.