Има ли нещо по-хубаво от чаша горещо кафе и интересна книга, които да ни пренесат в една по-различна реалност и да ни откъснат от сивото ни ежедневие? Ако някой зададе на мен този въпрос, аз със сигурност ще отговоря с "не", защото само тишината, нарушаваща се от шумолено на книжните страници и любимата напитка, могат да ме накарат да забравя за всичко съществуващо около мен.

Точно поради тази причина, днес ще ви запозная с една книга, която ме впечатли силно и тайничко ме накара да си помечтая за Париж и малките китни улички с приглушена светлина и скрити магазинчета.

Издадена през 2019 г., книгата "Как да бъдеш парижанка, където и да се намираш", бързо набира популярност и не след дълго се превръща в една от най-харесваните сред читателите.

В главните роли са четири атрактивни, млади французойки, които споделят своите идеи и предлагат различни гледни точки за стила, красотата, обноските и мъжете. 

Талантливите Ан Бере, Одре Диуан, Каролин дьо Мегре и Софи Ма успешно вдигат завесата и насочват вниманието ни към истинските навици на французойките. Те не само завладяват съзнанието ни, но и успешно ни водят на първа среща, на купон, канят ни на вечеря, развеждат ни из най-красивите места в Париж, които и до днес остават непознати на туристите.

Успяват успешно да ни разкажат и запознаят с френската култура, която винаги е била една от най-богатите и интересни.

 

Какво по-хубаво от това предварително мислено да се подготвим за едно пътуване, което да се превърне и в най-прекрасното в живота ни? Важно е да не забравяме, че всяко едно пътуване, започва с малка крачка и много желание, за да се превърне в истинска реалност.

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.