Неотдавна ви представихме песента, с която страната ни трябваше да се съревновава в тазгодишната надпревара „Евровизия”. Парчето се казва Tears Getting Sober и е в изпълнение на младата певица Виктория Георгиева, която познаваме от популярно музикално риалити преди години. За съжаление, даровитата блондинка няма да може да премери таланта си с колегите си в песенния конкурс, защото той беше отложен за следващата година заради усложнилата се ситуация с коронавируса.

Можеше ли България да спечели „Евровизия”?

Страната ни може да се похвали с някои доста успешни представяния на „Евровизия” в миналото, само че тазгодишното щеше да е „черешката на тортата” или поне така твърдят нидерландските медии. Според някои от най-големите издания в Нидерландия, страната домакин на отмененото 65-о издание на надпреварата, българското предложение e най-вероятният победител. И това не са просто думи, а твърдения, подплатени с доказателства. Преди решението за изместване на конкурса за следващата 2021 г, Виктория е била големият фаворит.

„Ако конкурсът беше продължил, България вероятно щеше да победи”, пишат изданията в Нидерландия.

Отменяне на „Евровизия”

Припомняме, че решението за отменяне на конкурса беше взето заради пандемията от COVID-19. Засега обаче все още няма яснота дали същите участници ще могат да се състезават и догодина в Ротердам. Предстои да бъде обявено скоро.

Виктория с първи онлайн концерт

И понеже в последните дни животът почти изцяло се премести онлайн, на 28 март Вики ще направи своя първи онлайн концерт на живо. Тя ще се включи от дома си в София, за да зарадва своите почитатели. Изявата ще бъде излъчена безплатно и на сайта eurovision.icard.com, а началото е точно в 20:00 ч.

32 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.