Бургас ще е най-"горещата" точка от родното Черноморие тези дни. Причината за това е фестивалът Street Food & Music Festival, който ще се проведе на Пристанището днес и утре (5 и 6 август). Програмата, разбира се, включва страхотна музика на живо, както и впечатляващи кулинарни демонстрации. Но това не е всичко - ще има още комедийни спектакли, много игри, работилници, апетитна храна и супер напитки... И всичко това безплатно!

Изненада

По време на фестивала, освен всички забавления, които изброихме, ще има и една изненада. Ще бъдат заснети част от сцените за новия филм на режисьора Виктор Божинов. Става въпрос за музикална комедия, която ще е посветена на култовата банда от 80-те години на миналия век "Жигули".

За "Жугули"

Рок група, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. Членовете ѝ се захващат с различни неща, докато в един момент едно телефонно обаждане ги кара да забравят различията и да се съберат отново, почти насила. В ролите ще видим актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Ирини Жамбонас, Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

А най-интересното е, че на 6 август 2020 от 18:45 на героите от филма ще се качат на сцената на Street Food & Music Festival, за да заснемат една от ключовите сцени на филма. Всеки желаещ, който би искал да стане част от този незабравим пърформанс, ще е добре дошъл, така че "палете" към южното Черноморие.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.