Кристиана Рангелова е очарователна 23-годишна блондинка с пленително сини очи. Явява се на международния конкурс „Мис Нация” и печели симпатиите с малко грим и без никакви естетични подобрения, екстеншъни и изкуствени мигли. А резултатът е третото място в надпреварата за красота.

Как Криси стига до „Мис Нация”

Организаторите на конкурса намират нашенката в социалните мрежи и я канят да се включи. След като прави щателно проучване за какво събитие става въпрос, тя се съгласява и отива в Дубай, за да участва в дефилетата. Гласуването в интернет я изстрелва в челната тройка, където компания ѝ правят представителките на Индия и Судан.

„Отначало бяхме 19, „Мис Мароко” беше дисквалифицирана поради факта, че имаше пластични корекции. После „Мис Сърбия” и „Мис Армения” бяха дисквалифицирани, защото, както знаем, онлайн вотът беше чрез платени и безплатни гласове, а те бяха мамили, т.е. бяха напомпали гласовете си по фалшив начин, за да може да са напред в класацията, което не беше реално. Установи се и те бяха премахнати”, обясни хубавицата пред bTV.

Тагове
37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.