Какво си представяте, когато чуете думата „културистка“. Вероятно момичетата, които се обличат главно в широки дрехи, изглеждат мъжествени и всичко женствено им е чуждо.

Въпреки това днешните ни героини по всякакъв възможен начин опровергават тези идеи. Те носят рокли, а мускулите само добавят жар към образа. Вижте ги!

Първата красива жена - Йонг У Джи

 

Феновете, въпреки мускулестото й тяло, наричат ​​тази корейка „Барби“ заради нейната красота и харизма. Преди момичето се борело със социална фобия и паник атаки, но безуспешно. Тя успяла да се справи с тях само когато започнала да се занимава с културизъм. Йонг У Джи се нуждаела от много малко време, за да влезе в такава атрактивна форма и още през 2013 г. тя става шампионка в европейските състезания. Определено е заслужено.

2-ра красавица - Анджела Греъм

 

Трудно е да се повярва, но тази интересна и атлетична жена вече е на 70 години и отдавна се е сдобила с внуци. Езикът обаче няма как да ни се обърне и да я наречем баба. Анджела се смята за модел за подражание от всички познати мъже културисти. Интересното е, че бодибилдингът се превърнал в нейна страст още когато е на 20-годишна възраст. Дотогава тя била доста слаба и успешно градила кариера като модел.

3-та красавица – Наталия Кузнецова

 

Тя постига толкова впечатляващи резултати само за 12 години упорита работа върху себе си. В допълнение към факта, че Наталия е рекордьор и популярен блогър. Нейните последователи обичат да гледат не само как спортистката чупи един рекорд след друг, но и за обикновения живот на момиче, което се опитва да се грижи за себе си и да изглежда женствено.

4-та красавица - Пеги Гилбърт

 

Още един възрастна културистка, която разрушава всички стереотипи. Едва ли може да ѝ дадете 71 години, а и тя започна да тренира доста късно – на 50. Така че, когато човек я погледне, може да се вдъхнови, че спортна фигура може да се постигне на всяка възраст. И всички тези фрази, като – „възрастните хора имат бавен метаболизъм“ – не са нищо повече от извинения.

5-та красавица – Екатерина Усманова

 

Момиче, което впечатлява с перфектната си фигура, въпреки че наскоро стана майка. Според нея първата причина за успех е самодисциплината, към която тя стриктно се придържа. Между другото, тя влиза във форма след раждането за няколко месеца и всичко това благодарение на упоритата работа върху себе си.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.