Всички знаем, че няма втори шанс да направите първо впечатление. За да не правим досадни грешки, нека се подготвим за среща, използвайки прост чеклист.

Не забравяйте за релевантността

Това е най-важното правило, което много хора пренебрегват, когато започнат да се готвят за първата си среща. Винаги искате да изглеждате възможно най-привлекателни, да носите нещо наистина специално. 

Но ако отидете на футболен мач (е, да, това също се случва), вечерна рокля на трибуните сред феновете с шалове ще изглежда изключително не на място с прозрачна пластмасова чаша в ръка.

За спортни събития, разходки в парка, пикник в провинцията са подходящи обикновени дънки, поло, риза, маратонки. Ако е класическа среща в ресторант, можете да носите коктейлна рокля, но...

2 Не прекалявайте със сексапила 

При избор на рокля, избягвайте дълбоки деколтета или неприлично къси дължини... Ако е възможно, оставете настрана мрежести чорапогащи, кожени тесни гащеризони, леопардови панталони. Дори ако всичко те ви стоят много добре. 

Прекомерната сексуалност на първата среща ще отвлече вниманието на мъжа от основното - вашата личност, умствена красота и интелигентност. Спомняте ли си още за какво са запознанствата?

Искаме да се опознаем по-добре човека, преди да разберем дали трябва да изградим връзка с него или не. Някои отношения, разбира се, се изграждат единствено и само върху интереса към прилепнали леопардови гащеризони. Но е по-добре да започнете с нещо по-просто. Изведнъж той може да е окаже "правилният". 

3. Без високи токчета

Забравете за високи токчета, неносени, неудобни обувки, освен ако, разбира се, вашето физическо и психическо здраве не ви е скъпо. Само си представете: срещата върви добре, искате да прекарате повече време заедно, мъжът ви кани да се разходите малко след вечеря в ресторанта...

А вие вместо да поддържате непринуден разговор, отчаяно се опитвате да не си счупите краката, удряйки петата си в процепа между плочките на тротоара. И се чудите с ужас дали сте взели със себе си достатъчен запас от лепенки. Накратко, това не е мечтана среща, съгласни ли сте?

4. Не купувайте нищо за повода

Говорим най-вече за "ако срещата е успешна..." А ако не е? Междувременно парите за нова рокля вече са похарчени, цял ​​ден е загубен в търсене на точните дрехи, аксесоари, а ако се наложи и корекция? Изглежда като добър начин да задълбочите разочарованието от среща.

Така че, ако искате нещо ново, но в същото време впечатляващо – вземете тоалета под наем. Тогава ще го върнете и няма да е необходимо да държите глупаво скъпо напомняне колко внимателно сте се подготвили за неуспешна среща. В същото време ще е възможно да вземете нещо друго за следващата среща. 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.