Давате ли си сметка колко много може да разкаже за вас формата на краката ви? Обикновено не обръщаме внимание на тази част от тялото, но те могат да разкажат много за скритите аспекти на вашата личност.

Вариант номер 1

 

Палецът и останалите пръсти са разположени в рязко наклонена линия, като се започне от втория и завършва с 5-ия пръст. Оформеният по този начин крак се нарича египетски крак, такъв крак се счита за идеален. Повече от половината европейци могат да се похвалят с такива крака. 

Ако говорим за личностните черти на хората с тази форма на краката, то най-често това са хора с голямо въображение, което използват в творчеството. Понякога им е трудно да се концентрират върху свършената работа, не винаги са последователни в изпълнението на своите намерения.

Вариант номер 2

 

 

 

Два или три пръста, които са близо един до друг и са с почти еднаква дължина. Това се нарича още римски крак. Собствениците на тази форма на стъпалото се отличават преди всичко със социални умения. 

Те са естествени лидери и страхотни организатори. Те се справят перфектно с всички неприятности. Много хора разчитат и ценят мнението им.

Вариант номер 3

 

Вторият пръст на крака е най-дългият от всички останали. Хората с такава форма на крака често страдат от комплекси, защото не изглежда много естетически. Хората с така оформени крака всъщност са безумно сладки и забавни, водят активен начин на живот и заразяват всички наоколо с ентусиазма си. Работят усилено за успех и са фокусирани върху превръщането на мечтите си в реалност.

Вариант номер 4

 

Големият пръст е най-дългият, а останалите четири са почти идентични и се сгъват в права линия. Хората с такива крака имат нежен и разбиращ характер. Те обичат да слушат другите. Често помагат на другите със съвет или помощ. Семейството и приятелите ги ценят много, а те от своя страна могат да направят много за тях. Те се различават от другите с голяма съпричастност и нежност.

Вариант номер 5

 

 

 

 

 

Най-дългият е вторият пръст, а до него двата са с еднаква дължина. Хората с такива крака обикновено са много очарователни и кипят от жизненост. Те обичат приключенията. Другите се радват на компания им, защото заразяват с положително отношение към живота. В началото може да изглеждат малко срамежливи и оттеглени.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.