Всеки човек преживява раздялата по различен начин. Някой дълго време разсъждават и страдат, докато други бързо се отърсват от ситуацията и продължават напред.

Но трябва да признаете, че е доста жалко, когато човек, с когото сте имали връзка, много бързо забравя за вашата любов. Една китайка от провинция Шандонг не е издържала на такова безразличие и решила на всяка цена да разплаче бившия си приятел.

 

weibo

Момичето на име Джао е било зарязано от гаджето си преди година. Тя разбрала, че той говори по телефона с други жени, и като цяло сърцето на нещастната дама е било разбито. Тя чула от приятели, че бившият ѝ преминал доста лесно през раздялата им и не проронил сълза. Тогава тя замислила коварно отмъщение.

За да разплаче бившия си, момичето му изпратило тон червен лук пред вратата.

 

weibo

Куриерът бил инструктиран да не се свързва с получателя, а просто да разтовари лука пред вратата. На куриера му трябвали около 4 часа, за да изпълни задачата.

 

 

 

Shandong net

Бившият приятел разказва, че скъсал с момичето, защото поведението ѝ било извън границите. „Бившата ми приятелка беше много драматична. Тя казва на всички, че не съм проляла нито една сълза, откакто се разделихме. Лош човек ли съм, защото просто не плача?“

„Плаках три дни, сега е твой ред“, гласяла бележката върху лука.

 

Shandong net

Жената, която живее в квартала, не оцени отмъщението. „Не знам дали гаджето й е плакало, но аз определено го разплаках! Целият ни жилищен комплекс мирише на лук “, каза тя.

Съседите в шок

 

weibo

Но бившият успял да обърне ситуацията в своя полза и продал лука за 1000 юана. За жалост миризмата не изчезнала толкова бързо. Може би е било по-добре просто да пролее някоя сълза?

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.