Един от най-консумативите артикули в дома е тоалетната хартия, от която накрая остават само ролките. Повечето хора ги изхвърлят или ги пускат в тоалетната, но всъщност те могат да бъдат полезни за други неща.

Ето какво можете да направите от тях.

 

Контейнери за разсад

Ако се занимавате с градинарство, тогава ролките са чудесни за подготовка на разсад за летния сезон. Достатъчно е да разрежете долната част на четири части и да ги поставите на свой ред една върху друга. Ще получите контейнер, в който можете да изсипете земята и да засадите семената. С течение на времето картонът се разлага, така че този материал е чудесен за разсад.

Стойка за канцеларски материали

За да направите здрава стойка, ще ви трябва още едно квадратно парче картон, но можете да го оформите във всяка форма, която желаете. Вземете картон и няколко ролки и след това ги залепете на картона. За да се впише стойката в интериора на вашия дом, можете да я боядисате със спрей. Освен това можете да изберете всякакъв декор. Поставете канцеларски материали в получените дупки.

Същият органайзер може да се направи за много вещици, като промените размера с ножица. например можете да поставите винтове и пирони или конци и игли в тях.

 

Хранилки за птици

Правенето на хранилка за птици е страхотно забавление за децата и начин да помогнете на птиците да намерят храна. Вземете ролка и я намажете с мед или фъстъчено масло, след което оваляйте в зърна и семена. В края поставете конец или тел и закрепете ролката към дървото. 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.