Коледа е едно от най-специалните времена в годината, когато дамите имат перфектна възможност да се поглезят с неотразим празничен маникюр. Момичета, независимо дали сте вдъхновени от сладките зимни създания като снежни човечета, елени, Дядо Коледа и неговите елфи, или от класическите цветове на Коледа, има голямо разнообразие от зашеметяващи варианти, които ще ви помогнат да уловите празничния дух. 

Помислете само колко невероятно ще изглеждат ноктите ви, докато отваряте подаръците!
 

Ето и някои предложения

1. Заложете на бебешкoто синьо
Една от най-големите тенденции в цвета за ноктите през есента беше синьото, а тя продължава и за зимния сезон. Този цвят се асоциира с ледените сутрини и зимното небе, макар че напоследък времето е неочаквано топло. Бебешкото синьо подхожда за нокти във всякаква форма. Придайте на вашия маникюр празничен облик, като добавите допълнителни детайли в допълващи се нюанси - мислете за бяло и сребристо.
 

 


 
2. Маникюр с коледна украса
Ако любимата ви част от Коледа е украсяването на елхата, защо да не подарите на ноктите си някоя празнична декорация? Започвайки с неутрално основно покритие, добавете малки цветни играчки за елха. Това ще ви докара празничния дух за секунди!
 

 


 
3. Празничен маникюр в червено и златно
Елегантен и класически вариант за вашия коледен маникюр са червените и златни нокти. Комбинацията е мигновено празнична, като се имат предвид Дядо Коледа, Рудолф, имелът и пламтящият огън. Освен това този маникюр ще накара останалите да си мислят, че пръстите ви са като „увит подарък“.
 

 4. Коледни нокти с елени
Бърз и лесен начин да подарите на стандартния си маникюр коледен нюанс е добавянето на елените на дядо Коледа. Може да им сложите още бляскави рога и клонче от имел. Така всички ще знаят, че вашето очарователно животно е един от помощниците на Дядо Коледа. Можете също така да добавите камбани за шейна и червен нос, за да превърнете елените си в самия Рудолф.
 

 


 
5. Нокти във вид на хартия за опаковане 
Вдъхновение за вашия коледен маникюр може да намерите навсякъде - дори под елхата! Използвайте шарките върху опаковъчната хартия като ръководство за създаване на уникален маникюр. Помислете за ивици, звезди, клончета и т.н. Ноктите ви ще изглеждат достатъчно добре.
 

 


 
6. Пастелни коледни нокти
Докато класическите коледни цветове като наситено червено и зелено винаги са на мода през празничния сезон, някои предпочитат по-притъпен и шик ефект. За любителите на бели и неутрални нюанси, пастелните коледни нокти са идеални. Тъй като самите цветове са приглушени и прости, уверете се, че ще имате няколко нокти с коледни шарки и така ще се докоснете до празничния блясък.
 

  7. Дядо Коледа 
Коледа идва само веднъж годишно, така че ако обичате сезона, трябва да се възползвате максимално от него. Направете Дядо Коледа акцента на ноктите си и добавете други елементи като шейна, подарък, ръкавица или чорап за другите си нокти. 
 

 

8. Звезди
Звездите не принадлежат само на вашето коледно дърво - те изглеждат страхотно и на ноктите ви! Модерен и същевременно искрящ и игрив, звездният маникюр има младежки вид, без да прекалява. 
 

 


 9. Сиви коледни нокти
Друг разкошен и стилен вариант за любителите на неутралното, са сивите коледни нокти. Мразовит и елегантен, този оттенък има вибрация Snow Queen, която се съчетава перфектно с идеята за секси женственост. Свежи бели акценти като снежинки изглеждат страхотно на фона на сива основа, но няма ограничения. 
 

 


10. Зелени коледни нокти
Изумруденото зелено е класически коледен цвят, защото ни напомня за иглолистните дървета. Това го прави отличен основен цвят за вашия празничен маникюр. Подарете на своите коледни нокти изискан акцент от бяло и сребристо. Можете да добавите прости ивици и точки или да създадете зашеметяващи снежинки и елени.

 

 

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.