Съвместното съжителство с любимия човек е безспорно голяма крачка. Доста по-ангажиращо е в сравнение със срещите в удобно за двамата време и на неутрални места, а също и от спорадичните преспивания в дома на гаджето. Безспорно изисква сериозно обмисляне, само че без подобно решение двойката няма как да разбере дали наистина може да се напасне в ежедневието. Защото да живееш с някого не е достатъчно просто да го обичаш, а да си готов и на някои компромиси.

Няколко сигурни признака, че трябва да заживееш с любимия човек

  • Очаквате дете

Е какво по-сигурно от това?! Нали не си представяте едно семейство да живее на две различни места. Така че в случай че очаквате наследник, перспективата е ясна, макар че ви съветваме да не чакате бременност преди стъпката с преместването, за да не се окажете изненадани накрая. Съвместното съжителство безспорно е изпитание на характерите и затова е добре предварително да сте проверили дали ще се разбирате.

  • Графиците ви се разминават

В това число влиза както работният, така и социалният график. Но да започнем с първия. Един от начините да намирате време един за друг, когато работите в различно време от денонощието, е да делите един и същ дом. Тогава няма начин да не се засечете по някое време. Освен това така ще решите и още един проблем, който любовта ви успява да преодолее – ако единият в двойката е екстроверт и се радва на честите излизания, а другият е интроверт и предпочита да си стои у дома - той/тя просто ще е вкъщи, когато се прибереш.

  • Изпитвате финансови затруднения

Плащането на две квартири (ако нямате собствен дом, разбира се) си е сериозен разход и доста излишен, ако рядко се задържате у дома. Затова погледнете нещата от финансова гледна точка. Съвместното съжителство се отразява много добре на финансите. А и ще имате още повече време, което да споделяте един с друг.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.