Флиртът е важна част от романтичната връзка, но не всеки знае как да разбере тънкостите на този тип комуникация. Кои три зодии флиртуват най-добре?

Често романтичните чувства започват с небрежен флирт. Не всички хора обаче могат да забележат и да оценят правилно намеците при ново запознанство, в резултат на което лекият флирт се превръща в пълен провал.

Кои трима късметлии според хороскопа са в състояние да флиртуват с лекота?

Близнаци

Близнаците не търпят самотата, обичат да са в големи компании и разбира се, този въздушен знак обича да общува.

Благодарение на тяхната общителност и голям опит в срещите с нови хора те лесно разбират, когато някой започне да флиртува с тях. Самите представители на този знак перфектно флиртуват, очаровайки събеседника с остроумието си.

Дева

Девите често се натъкват на срамежливи и невинни хора, но всъщност те обичат да флиртуват и го правят добре. Те привличат събеседниците с външното си спокойствие и изтънченост, но по време на флирт демонстрират истинска нежност, която очарова потенциалните партньори.

Лъв

Знакът на огъня е истинският цар на флирта. Те са много общителни, често влизат във флиртуващо настроение и са готови да се забавляват с нови познати дори цяла вечер. Нещо повече - Лъвовете са много целенасочени и е трудно да се противопоставим на очарованието им.

Прави впечатление, че жените, родени под знаците на Лъв и Близнаци, могат не само да флиртуват красиво - те могат да накарат мъжа да загуби ума си, ако искат. 

Харесайте страницата на Jurnal.bg и във Facebook! 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.