5-метров питон обърка плановете на поп-фолк изпълнителката Цветина. Змията стана част от новия проект на певицата – „Нарцис“, за който Jurnal.bg вече ви разказа. Изглежда обаче животното в един момент се стресирало от организацията и се скрило под капака на луксозното возило, снимано във видеото. Така забавило целия процес с около пет часа и накрая се наложило да потърсят помощ от специалист.

„Доста фрапантна и неочаквана беше за всички нас ситуацията, която се случи по време на снимките на новия ми проект – „Нарцис“. Питонът беше доста тежък и дори човекът, който се грижеше за него, не можа да го извади. Змията влезе през гумата, нави се и стигна до двигателя. Видяхме, че сме безсилни и не можем да я извадим сами, затова започнахме снимките на видеото във Ферарито, а змията си беше в двигателя. Повечето участници се страхуваха, но всеки показа професионализъм и успешно заснехме всички кадри“, сподели Цветина за странната случка.

Организация

В проекта се включили цели 41 човек, за участието на които била направена специална организация. Ситуацията с питона обаче съвсем нарушила ритъма на работа, защото някои от хората много се изплашили от огромната змия. В крайна сметка проблемът бил решен като откарали колата в сервиз, където змията била извадена.

За Цветина

Фолк изпълнителката е позната на феновете на жанра от около 4 години. През това време тя си партнира с различни музикални компании, но реши да се развива като самопродуциращ се артист. Сред отличаващите я неща е фактът, че тя взема дейно участие във всеки един етап от създаване на своите проекти – пише текстовете си, изявява се като сценарист на клиповете си и участва в създаването на музиката.

„Нарцис“

С този проект Цветина официално обяви, че ще се развива самостоятелно, без помощта на компания зад гърба си. Разказва, че е благодарна за всички професионални срещи, които е имала, но се чувства готова да продължи сама.

„С кого да си партнирам в проекта беше много трудна задача за мен. Дълго време го мислих и се спрях на Тони. Мисля, че не е важно колко известен е изпълнителят, с когото правиш дует или колаборация, а колко си „отиват“ вашите гласове. Това играе голяма роля за успеха на проекта, а нашият е видимо много добър до този момент.“, споделя Цветина. 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.