Само преди дни бе онлайн премиерата на третия самостоятелен проект на рапъра Alex Mills. „Скачам аз“ е заглавието на новото му предложение, идеята за което се появява в една неделна сутрин. Alex Mills се събужда и в главата му се „въртят“ точно думите „Скачам аз“. Споделя със съпругата си, че трябва да направи песен с този израз, и не след дълго е готов с текста, а скоро след това снима и видео заедно с режисьора Веним (популярен YouTube влогър). До седмица се очаква и телевизионната версия на клипа.

За следващата година Alex Mills обещава да е много продуктивен. Вече е започнал да подготвя много нови неща и доста колаборации, така че чакаме с нетърпение.

В събота (5 декември) беше премиерата на новия ти проект. С какви очаквания си за него?

Нямам сериозни очаквания поради факта, че съм твърде непознат на аудиторията, а и все пак това е третата ми песен. Надявам се да стигне до повече хора и да се слуша и харесва. За популяризирането вече сме се погрижили с моя екип. Идната седмица ще направим ексклузивна премиера в една от най-добрите телевизии за поп и рап музика в България.

Как се роди идеята за този проект?

Доста странно. Една неделна сутрин със събуждането споделих на жена ми, че трябва да направя песен  с текст, включващ думите „Скачам аз“… и ето вече е факт.

Залагаш на красиви момичета и доза провокация във видеото. Да очакваме ли предимно провокативни бъдещи проекти от теб?

Ако момичетата в клипа се считат за провокация, със сигурност в следващите ми проекти ще има.

Мислиш ли, че има "хляб" за рап изпълнителите в България?

Определено! Рап аудиторията и рап изпълнителите се развиват доста добре в днешно време, а най-хубавото е, че все повече младите изпълнители избират този стил за тяхно професионално поприще. Хубаво е да има конкуренция. Мисля, че рапът е в най-добрия си период. Време е да възродим качествения рап.

Какво те мотивира да твориш?

Аз съм творец! Трябва ми винаги вдъхновение, за да творя. Това, което ме мотивира, е фактът, че с всеки следващ проект надграждам себе си. Аз и екипът ми ставаме все по-добри. Това е моята мотивация в момента, виждайки как крачка по крачка се изкачваме нагоре.

Ти се продуцираш сам. Трудно ли е?

Не мога да кажа, че е лесно. Успехът се постига с много труд, но бих казал, че е по-удовлетворяващо за самия изпълнител. Още по-голямо е удоволствието от това да успееш с екипа, който си избрал, и съвместно сте спечелили битката, а не да разчиташ на някой продуцент да те пробутва насила на хората. Това според мен е голям плюс на изпълнителите без фирма. Всичко е възможно откъм реклама мисля, стига да имаш хубави песни и добър екип.

А какви са бъдещите ти професионални планове?

Няма да издавам нищо, очаквайте много изненади.

В момент на криза за целия свят, участия – няма… Трудно ли е за вас новите попълнения в шоубизнеса да се докажете пред зрителя?

Доста време чаках, за да стартирам кариерата си. Няколко месеца затваряне на барове и дискотеки няма да ме демотивират по никакъв начин. 

Всеки изпълнител се е учил през годините от негов любим музикант. Кой е твоят идол?

Имам доста любими. В ранна възраст бях върл фен на Еминем, Конса, Колумбиеца, Мъглата... Разбира се, 50 Cent ми е фаворит. Харесвам текстовете, музиката и смисъла на проектите им.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.