Денят на влюбените отмина, но покрай него се появиха редица въпроси за любовта, виното и изборите. Влюбените вече мислят какво да подарят на половинките си за 8 март, останалите пък още са на темата какво сложиха на масата за "Трифон Зарезан". Има обаче и друг вариант любов, която попадна в анкетите. Любовта към домашния любимец.

В Англия дори запитаха хората - куче или гадже? Оказа се, че голяма част от хората с кучета, предпочитат време с тях пред време с гаджето. Почти половината анкетирани са толкова привързани към четириногите, че нямат нужда от гадже. А и кучето не ги разочарова като хората. То не може да купи рози или да предложи вечеря в ресторант, но неговата безусловна любов и въртяща се опашка могат да намалят самотата.

Интересно е да се отбележи, че всеки пети от анкетираните е срещнал любовта благодарение на кучето си. Това се е случвало при запознанства по време на раходка на домашния любимец. Най-подходящи за привличане на потенциален партньор са бигълите, спрингър шпаньолите и немските овчарки. Двадесет и един процента от анкетираните са казали също, че биха излизали с някого, който има куче.
 

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.