Празниците наближават. Още малко и Коледа ще се настани удобно в дома ви. Ако все още сте в работна среда, сигурно вече обсъждате варианти за подаръци с колегите си. Кой, какво и на кого ще купува. Подходящо ли е това?Дали ще харесат онова и още куп въпросителни. Какво да подаря за Коледа? - това е въпросът.

Най-важното е да помислите какво би зарадвало човека, на когото ще подарявате. Ако не го познавате добре, изберете нещо стандартно, но се постарайте да добавите малък детайл, който да показва отношение.

Кошницата асорти винаги е подходяща, особено, ако ще бъдете гости на голямо семейства и е невъзможно да вземете индивидуален подарък за всеки. Напълнете я с неща, които се харесват. Вино, сирена, шоколад и ядки са сред фаворитите. Направете СПА кошница и я напълнете с ароматен сапун, маска за лице и омекотяващ крем!Бъдете креативни.

Чашата за кафе не е банален подарък, ако добавите индивидуален надпис. Напишете как го пие човекът - с 2 лъжици захар за мен; мляко догоре; пия го студено. Тези чаши могат да се поръчат в почти всяко фотостудио. Стават готови за няколко часа.

Сет за фондю. Да, наистина. Шоколадовото фондю е страхотно и бързо ще се превърне в любимата част от вечерята, благодарение на вас. Използва се много лесно. Всякакви бисквити и плодове могат да се потопят в този вкусен фонтан.

 

 

Хубавото спално бельо би зарадвало много хора. Изберете подходяща за сезона материя като бархет или ранфорс. Двете са качествени и устойчиви на свиване и износване.

Масажор у дома!

 

Повече от страхотно, но само ако се спрете на качествен и функционален уред. Масажната яка за шиатцу масаж прави чудеса и няма шанс да бъде забравена в някой шкаф.

 Празник без подаръци е някак незавършен. Да, има и по-важни неща от тях, но те обаче добавят финалният щрих и завършват щастливата картинката.

Весели празници!

34 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.