Читателски сигнал:

Гадателката Зара Атанасова, за която сме ви разказвали, минала през леглото на Емрах Стораро - син на фолк легендата Тони Стораро. Младокът имал връзка и с блондинката, а както стана ясно тези дни и не само с нея. Преди дни новината за връзката му с неговата колежка Теди Александрова, която е с доста години по-голяма от него, разтърси медиите и донесе доста негативни коментари за младият певец.

Оказа, че най-малкият син на Стораро – Емрах, бил голям палавник и си падал по по-възрастни жени от него. Както има една поговорка "Хвани си кака, да те отрака". Наскоро нашумялата гледачка – Зара Атанасова, била една от жените, в които младото лъвче било лудо влюбено. Близка приятелка на Зара разказва, че Емрах бил толкова очарован от нумероложката, че чак редовно я канил в неговия дом. Самата Атанасова споделила пред една от близките си приятелки, че изпълнителят бил много добър в леглото.

Двамата се запознали в известно столично заведение, като химията между тях се появила още от първия поглед. Близка до Зара, споделя още, че Атанасова и Емрах били в обща компания и през цялото време се заглеждали един в друг, като всички от компанията виждали искрите от очите и на двамата и били сигурни, че тя и Емрах ще се приберат заедно.

Гледачката се хвалила пред приятелки, че често преспивала в дома на Сторарови, като разказвала как спяла на позлатени мебели и колко аристократично било в къщата на новото и завоевание. Младокът хлътнал толкова много по Зара, че редовно я канел с него на участия, но тя отказвала. Атанасова обаче бързо зарязала Емрах и заминала за Дубай, където прекара коледните и новогодишните празници. Говори се, че е там по поръчка на арабски шейх, който и подсигурява най-скъпия и луксозен начин на живот във времето, в което тя е там.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.