С намаляването на светлата част на деня и приближаването на празниците, все повече ни се иска да прекарваме уютни дълги вечери вкъщи. Със съвсем малко усилия и достъпни материали, можем да направим срещите с приятели или тихото оставане в спокойствието на дома, неповторими.

Декорирайте с материали от природата

Не е никак рано да потопите в широка ваза зелени елхови или борови клонки. Цветът, а и неповторимият аромат, ще придадат великолепен облик на дома. А какво ще кажете за декорацията с плодове? Прекрасният аромат и пъстрият цвят на мандарините и портокалите, също ще приповдигнат духа. Канелени клечки, звездовиден анасон и всичко, което ви прави щастливи, е добър вариант.

Приглушена светлина

Топлата и мека светлина на свещите, различни варианти на фенери и свещници, са лесно достъпни и приятно допълнение за дългите зимни вечери. Великолепието на празничните лампички, също не бива да се пропуска.

Красив килим

Застудяването е чудесна предпоставка да постелете прибрания килим, или пък да си подарите нов. Добре подбраният килим, става фокус във всяка стая, а ако е вълнен, тогава ще е наистина приятно и топло, дори и ако сте по чорапи в своя дом. Меко памучно одеяло, преметнато небрежно върху канапето или дивана, ще ви подсети да го използвате и да релаксирате в топлина.

Празнични възглавници

Сменете традиционните за дома ви възглавници с празнични, избрани в подходящи десени, които ще ви усмихнат и ще придадат още по-голямо очарование на вечерите вкъщи. Цветове като зелено, червено, злато и сребро, винаги са добре дошли в интериора по Коледа.

Жив огън

Ако сте от късметлиите, които имат камина, просто я запалете. Живият огън, не може да се сравни с нищо друго.

39 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.