Проблеми с килограмите имат много хора по целия свят. Предвид ситуацията в момента (пандемията и социалната изолация) със сигурност броят им ще се увеличи още повече. По тази причина и медиите непрекъснато ни разкриват различни трикове да влезем във форма. Ето нещо любопитно по темата и от нас.

Четирите фактора за успешното отслабване:

  • Решителност;
  • Сила на волята;
  • Търпение;
  • Правилно хранене.

Лично постижение

Това са четирите тайни за отслабването според индийската студентка Самикша Наги. Тя успява да се сбогува с цели 21 килограма само за 10 месеца.

„След голям брой неуспешни опити открих четири тайни за отслабване: решителност, сила на волята, търпение и правилно хранене“, казва тя.

Как успява?

Разковничето било в намаляването на порциите, което не е кой знае какво „сътресение“ на ежедневния ритъм. Продължила да си похапва същите неща, но по-малко. Освен това яде само това, което готви у дома.

И нещо допълнително

Момичето обаче се занимава и със спорт. Време за тренировки отделя три пъти в седмицата в продължение на час и половина.

„Разбрах, че отслабването не е толкова трудно, колкото изглежда в началото“, добавя тя.

Резултатът

В момента Наги тези само 56 килограма. А преди година тя била цели 77 килограма. Какво ще кажете?! Забележителен успех, нали?!

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.