Всеки човек има свой собствен стил на обличане в ежедневието, когато обаче става въпрос за по-официални поводи, си има определени изисквания, които трябва да се спазват. Разбира се, ако възможностите ви не го позволяват, няма как гардеробът ви да е пълен със скъпи тоалети, с които да смайвате останалите. Има обаче един начин да направите така, че наличното да заблуди останалите.

Как да направим така, че дрехите да изглеждат по-скъпи?

Тъй като предстои пролетта, ще насочим вниманието именно към този сезон от годината. Вземете предвид тези 4 цвята – зелено, люляково, синьо, слонова коат. Ако дрехите ви са в тези цветове, със сигурност ще изглеждат много по-луксозни.

Цветове

Зелено – придава изтънченост и елегантност, а освен това успокоява. Съветът ни е да го носите върху макси рокля, ефирна блуза или oversize сако. Ако обаче ви е трудно да го съчетаете с останалите си дрехи, може просто да използвате аксесоари в този цвят.

Бялото винаги е добър избор – то никога не минава от мода. Напоследък обаче слоновата кост като че ли го измества. Може да се комбинира с почти всички цветове и приспада към категорията телесни цветове, който може да се комбинира с по-ярки.

Синьото няма как да не бъде определено като класически цвят. Все по-често започва да се забелязва в дрехите и аксесоарите. В същото време люляковото придава много нежност и подчертава женската красота, а и лесно се комбинира с другите пастелни цветове.

Тагове
35 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.