Една от големите борби в живота е как да бъдем щастливи. Е, точна формула не можем да ви дадем, но можем да ви разкрием един трик за привличане на успехите в личен план. Необходимо е само да имате в дома си някое от следните растения:

  • Роза

Безспорно е цветето, което най-силно свързваме с романтиката и страстта. Мини розите в саксия в дома ви ще привлекат положителната енергия, а ако пък ще ги подарявате, то трябва да е с пожелание за любов, здраве и късмет. Вероятно знаете, че посланието, което ще отправите с това цвете, зависи от цвета му. Белите рози са за пречистване на дома от негативни мисли, прасковените са символ на приятелството и хармонията, лилавите засилват семейното щастие, розовите носят веселие и романтика вкъщи, а червените – любов.

  • Дърво на живота

Чудесен избор за подарък на човек, който стартира нов бизнес. Подходящо цвете е и за тези, които започват нов етап от живота си, защото растението ще му помогне. Дървото на живота носи късмет, а според фън шуй то внася позитивна енергия в дома. Това, за което трябва да внимавате обаче, е да му осигурите достатъчно светлина.

  • Орхидея

Освен че е много красиво цвете, тя носи и късмет в личен план. Смята се, че орхидеята олицетворява и привлича любовта. Затова в миналото са подарявали такива растения на млади семейства. Освен това според други вярвания, орхидеята прави приятелството по-силно.

  • Бамбук на щастието

Не, това растение няма нищо общо с бамбука, който си представяте, а е от семейството на драцените. Отглежда се лесно, защото никак не е капризно. Важно е обаче колко точно стръка отглеждате, защото бройката има различни послания. С 3 ще привличате щастието и парите, с 5 – богатството, с 6 – късмета, със 7 – здравето, с 8 – просперитета, а с 10 – чувството за пълноценен живот. Ако пък искате всичко накуп, значи имате нужда от 21 стръка – това ще ви донесе успех във всяка сфера.

209 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.