Голям бюст? Скъпи дрехи? Стройна фигура? Богата обща култура или просто готин характер? От всичко по-малко, така би било най-правилно да отговорим на тези въпроси. Ако разчитаме само на едно от тези качества, може да е крайно незадоволително и безинтересно. А ето какво и какво точно е нужно на всяка една дама, която желае да привлече за по-дълго време от няколко часа, мъжкото внимание и интерес:

  •  Доброта

Макар и малко банално, добротата остава едно от най-предпочитаните и търсени качества в характера на един човек. Няма човек, който да не желае да има спътник в живота, който да го изслушва, обгрижва и да му помага в трудните моменти. Някой, който съумява да оцени това, което има в живота си.

  •  Увереност

Силата и увереността вдъхват кураж както на нас самите, така и на хората около нас. Именно тези качества помагат да се справим с всичко, изпречило се на пътя. Важното при една връзка е човекът да бъде целеустремен и организиран, да достига до целите, които предварително си е бил поставил.

  • Стил

Всяка една жена има собствен стил, който я отличава от всички останали. Без знечение дали предпочита токчета и рокля, или кецове и дънки, тя трябва да се придържа към безупречния вид, който я прави различно от всички останали.

  • Финансови възможности

Хубаво е жената да бъде финансово независима. Това би успокоило мъжа, че тя не го търси само заради парите. 

  •  Красота

Макар и да се пренерегва тази тема, то със сигурност трябва да се знае, че всеки един мъж желае жената до него да бъде красива и поддържана. Важно е тя да изглежа добре, за да може той да има самочувствие и също като нея да се чувства отлично.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.