Много хора се чудят как Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж - съпругата на херцога на Кеймбридж Уилям, успява да поддържа невероятна фигура и плосък корем след раждането на три деца. Британските таблоиди успяха да разберат тайната ѝ.

Тайната

Хора от близкия кръг на кралското семейство разкриха, че херцогинята много спортува. Освен това полага специални усилия да поддържа корема си в перфектна форма, тъй като това, както знаете, е една от най-проблемните области при жените, които са раждали.

Освен че плува, бяга и играе тенис, Мидълтън изпълнява набор от специални упражнения всеки ден.

Упражнения

„Тя практикува изпълнението на различни видове лицеви опори: основната, на лактите, настрани, с опора на едната ръка и с главата надолу, с лицето нагоре“, пишат таблоидите.

Във всяка позиция херцогинята се остава за 45 секунди и повтаря тези упражнения поне 10 пъти.

Хоби

Освен това е страстен фен на кросфита. Това е дейност, която включва елементи от различни спортове: вдигане на тежести, бягане, клекове и т.н., като всички упражнения се правят за много кратко време. Известно е също, че съпругата на принц Уилям кара ски и дори играе хокей.

Освен това тя спазва строга диета.Кейт обича пикантна храна, която има благоприятен ефект върху храносмилането и перфектно ускорява метаболизма. Така за своя ръст от 175 сантиметра тя тежи малко повече от 50 килограма.

Харесайте страницата на Jurnal.bg и във Facebook

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.