Сега е добър момент да се отдадем на всичко, от което сме се нуждаели, но за което сме нямали време. Да четем книгите, които дълго са ни чакали, да свършим задачите, които сме отлагали. Кой знае, може би тази глобална карантина ще ни направи по-добри. Ето идеи как да си запълним времето.

Пролетно почистване на целия апартамент

Подредете шкафовете, почистете прозорците, организирайте тоалетката. Напръскайте всичко с дезинфектант. Потопете се в собствената си чистота и дезинфекцираност.

Запишете се за онлайн курс

В момента има много безплатни онлайн курсове от добри университети. Освен това може да пробвате някой онлайн спортен клас. Ако пък много ви се доизлиза, има групи във Facebook, които организират онлайн партита и купони. Кой казва, че социалният живот трябва да страда?

Сериали

Всички сериали, за които са ви надували главата, но не е оставало време да гледате. Е, дойде им моментът. Игра на тронове, Чернобил, Младият папа. Правите си здравословен снак, от който не се дебелее, одеалцето и чао-чао, свят!

Спорт

Кой е казал, че трябва да ходиш до фитнеса, за да спортуваш? Този мъж в Китай бягал почти 50 км в дома по време на голямото заключване. Всички фитнес уреди, които са събирали прах вкъщи, най-накрая ще изпълнят мисията си. Вместо да дебелеем, може след голямото висене вкъщи да се появим с плочки

Научете кучето да мяука или поговорете с котката

В краен случай.

31 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.