Хората ставаме все по-пристрастени към социалните мрежи. Достигнали сме до такава зависимост, че за нас е изключително важно да ни "лайкват" снимките, да ни имат за забавни и интересни. Има обаче доста неща, които дразнят или съответно привличат останалите към нашия профил. И не става дума за външния ни вид. 

Джорджина Джоунс, която е маркетинг мениджър в мрежата за запознанства „Badoo“, споделя как може да направите профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите. 

Не правете duck face на профилната снимка
Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като „duck face“. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

Не се тагвайте от фитнеса постоянно
Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено, ако се отбелязвате от фитнеса – това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

Качвайте актуални снимки
Може да харесвате предишните си визии, прически, да се радвате на фигурата си отпреди няколко години. Но е дразнещо, ако поствате стари снимки, например отпреди 5-6 години, а всъщност сега изглеждате съвсем различно.

36 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.