Свикнали сме да мислим за българките като едни от най-красивите жени в света. Факт е обаче, че трудно пробиваме на световните конкурси за красота, макар и да можем да се похвалим с някои постижения. И все пак повечето чужденци, когато дойдат за първи път в страната ни, остават впечатлени от визията на нашенките.

Официална класация

На върха сред мъжете са представителите на Швеция, а сред жените - дамите от Норвегия, пише Daily Mail. Така ги подрежда международен сайт за запознанства, който прави такива класации от 2002 г. насам. Според правилата на сайта профилите на начинаещи кандидати влизат в "клуба на красивите" след като в рамките на 48 часа бъдат оценени от вече признати за привлекателни членове. Ако кандидатът/кандидатката не е достатъчно красив/а, акаунтът бива изтриван.

Подредбата се съставя въз основа на това жителите на кои страни са били по-често признавани за хубави и така сайтът всяка година съставя списък. За най-красиви до момента са били обявени мъжете и жените от Скандинавските страни. Сред мъжете особено се подчертава красотата на шведите и датчаните, както и на бразилците.

В дъното на списъка

Там попадат ирландци, руснаци и поляци, а също мъжете от Великобритания, Индия и Япония. Сред жените като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките.

 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.