Известните личности, макар и богати, не са застраховани срещу върлуващата зараза. Част от най-известните лица на Холивуд за заразени.

Кои са те?

  • Том Ханкс и жена му Рита Уилсон

На 11 март обичаният актьор сподели в Twitter, че той и съпругата му - актрисата и певицата Рита Уилсън, са се заразили с коронавирус в Австралия. След петдневен престой в болница в Куинсланд двойката била настанена в нает дом в Австралия, пише сп. People. Върнали се в Лос Анджелис на 27 март, след двуседмичната си карантина.

  • Олга Куриленко

Олга сподели новината в своя профил в Instagram и призова последователите си да приемат вируса сериозно.

celebrity
  • Идрис Елба

Британският актьор и музикант Идрис Елба сподели видео в Twitter на 16 март, за да съобщи, че пробата му за вируса е положителна. Макар да казва, че остава безсимптомно, той решава да се тества. Елба се появява във видеото със съпругата си Сабрина Джоур, която все още не е била тествана. Той призовава зрителите да се заемат с глобалната солидарност, социалната дистанция и сапуна, за да се борят с разпространението на вируса.

  • Кристофър Хивю

На 16 март норвежкият актьор Кристофър Хивю заяви, че пробата му за коронавирус е положителна, споделя снимка в Instagram, за да съобщи новината. Хивю, най-известен с ролята си в хитовия сериал "Игра на тронове", се самоизолира в дома си с незначителни симптоми.

  • Даниел Дей Ким

На 19 март актьорът Даниел Ким обяви, че тестът му за коронавирус е положителен, публикувайки видео в Instagram, за да сподели новината. Преди диагнозата си Ким беше в Ню Йорк на снимачната площадка на сериала на NBC New Amsterdam. Продукцията на шоуто оттогава се отлага.

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.