Вече ви показахме коронавируса през погледа на шегаджиите, само че изолацията вкъщи не спира да „ражда” нови и нови смешки. Сега събрахме колажи с началника на Оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски, които успяха да разсмеят милиони българи и да ги разсеят от новините за пандемията. Той определено се превърна в един от любимите герои в социалните мрежи през последните дни.

В началото на седмицата дори беше създадена групата „Генералът каза!” във Facebook, която събира всички идейни картинки. Позабавлявайте се и вие с част от тях. Какво друго ни остава?!

„Изпращайте приоритетно колажи, които съдържат в себе си лика на генерал Мутафчийски. Все пак това е основната идея на групата – забавление с нещата, които „генералът каза”… Има уникални попадения… Продължавайте да бъдете все така креативни и забавни. И не сваляйте усмивките от лицата си, за да можем всички заедно да преминем през този труден период, съхранявайки както физически, така и психически здравето си – нашето собствено и това на близките ни”, написа администраторът на групата.

С усмивка и без лоши чувства споделяме няколко от най-забавните колажи:

 

 

 

204 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.