Виктория Бекъм: „Понякога поглеждам към Дейвид и си мисля: Колко е красив! А и е един прекрасен баща. Провървя ми, че имам такъв съпруг.“

Като модел за подръжание и еталон за хармонични отношения, семейство Бекам е една от най-харесваните двойки през последните двайсет години. Те не еднократно са доказали колко силна е любовта им и успяват заедно да намерят решение на всеки един проблем.

Любовта между двамата сякаш пламва мигновенно, запознавайки се през 1997 г. по време на мач на Манчестър Юнайтед. Те започват да излизат, а малко след това следва и шеметният годеж. За никой не е тайна, че 24-годишната тогава Виктория получава трикаратов диамантен пръстен, а след като казва заветното "да" младата девойка връща жеста, подарявайки на Дейвид гривна с 96 диаманта.

През годините сме ставали свидетели на най-различни ситуации, в които са изпадали звездите. Едно нещо обаче ни е направило впечатление, а именно че Виктория и Дейвид никога не са се притеснявали публично да изразяват и показват любовта си един към друг. Точно поради тази причина ние следим с нетърпение всяка тяхна изява и действие, след което го споделяме с вас.

205 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.