Красотата е доста субективно нещо и все пак има представители на силния пол, които са толкова харизматични, че сме склонни да им простим някои недостатъци. Цялостното им излъчване е толкова привлекателно, че не обръщаме внимание на детайлите. По този повод специализираната клиника Харли Стрийт Скин Клиник (предлага решения за косопад) направи класация на най-привлекателните плешиви мъже, пише Daily Mirror. Разбира се, липсата на коса не отива на всеки...

Най-харесваните плешиви господа

Почитателите на екшън сюжетите няма начин да не знаят Вин Дизел, заради когото не можем да спрем да гледаме подобни сюжети. Може и да не е най-големият красавец на света, но определено има неповторим чар. Затова 35% от анкетираните представители на силния пол са категорични, че плешивостта го прави много по-мъжествен и нямат нищо против да изглеждат като него.  

Смеем да твърдим, че причината не е само плешивостта, а и мускулестото тяло, но това е друга тема. Сега да се върнем на плешивците... Следващият в класацията е друга холивудска звезда - Дуейн Джонсън Скалата. Той заема второто място с 33%. Топ 5 се допълва от Джейсън Стейтъм и сър Патрик Стюарт с по 30% и Брус Уилис с 27% одобрение. Следват актьорът Ед Харис с 25 процента и актьорите сър Бен Кингсли и Винг Реймс с по 20 процента.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.