Живеем в странни времена. Точно сега се сещаме за малките неща, които никога вече няма да приемаме за даденост. Ето някои от тях.

  • Да прегърнеш баба си

Видео обажданията са ок, но нищо не може да се сравни с това да идеш на гости на баба си. Баба ще ти готви, ще ѝ разказваш за гаджетата и работа, а тя ще се прави, че те разбира. После ще се върнеш 5 кг по-дебел и много по-щастлив. Ех, липсва ни времето, прекарано с баба.

  • Да излезеш да вечеряш навън

На кого не му писна вече от готвене? Или да яде една и съща салата с хумус всеки ден, понеже друго не може да прави. Първото нещо, което ще направим, е да седнем в любимия ресторант и да си поръчаме всичко от менюто. И много розе. 

  • Шопинг

Кога за последно си купихте нещо? Дори да си поръчаме онлайн, усещането не е същото както да си сред съмишленици, които също като теб са решили да си купят нещо. Мисълта за пазаруване и магазини в момента носи само паника.

  • Да заминем за някъде

Обикновено пролетта е времето, когато планираме лятната ваканция. Караме се, спорим къде да идем и накрая, когато всичко е организирано ни остава само вълнението.

  • Клубовете

Представете си само първото парти след карантината?!

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.