След хиляди изчетени и разгледани постове се установи, че хората трудно се справят със карантината. Порасналите жени и мъже отново се превръщат в деца, които се чудят как да направят напук! Защото видиш ли са им забранили нещо. Защото някой друг е поставил граници и е казал СТОП. А само преди броени дни, докато вършеха служебните си задължения всички тези пораснали деца си мечтаеха за това…

Да си поседят на спокойствие… Да не правят нищо… Да си спретнат филмов маратон… Пижаменото парти да продължи и в понеделник примерно и така до безкрай. Сега имате възможност да осъществите всичко това, което ви се искаше ,докато слушахте поредното изискване на шефа!

Вече сте си у дома. Някои от седмица, а тези с децата от повече. Ако вече сте изгледали всички серии на Game of Thrones, Сам вкъщи и сериала на баба ви, е време да се поразмърдате. Не, не става въпрос да разходите плюшеното куче по безлюдните улици. А да отметнете всички домашни задължения, за които все не ви е оставало време, защото са скучни или защото изискват много време. Сега цялото време е пред вас.

  • За мъжете

Сменете всички изгорели крушки.

Затегнете скърцащите панти и вратички и закачете най-накрая онази картина - само 1 дупка е в крайна сметка.

Онова кранче все още капе, хайде да спре.

Гаражyt е пълен с боклуци и все се намираха оправдания, за да не се почисти. Действайте сега.

  • За жените

Гардеробът се пръска по шевовете, а все няма какво да облечете. Един обстоен преглед ще реши проблема. Сортирайте и подредете всичките си дрешки.

Имате достатъчно време да изхвърлите всички стари и овехтели предмети от дома си. Можете да дарите дрехи и обувки на домове и хора в нужда, както и на приюти за животни. Можете да се развихрите и да вдъхнете нов живот на скучни неща.

Въпреки че обстановката е заснежена на повечето места, пролетното почистване може да започне.

Сега е моментът да се научите да правите поне едно ястие като хората.

Зимно дупе в летни дънки не влиза, затова се заемете с извайване на завидно тяло!

  • С деца

Най-малките можете да научите да се справят сами с неща като хранене, обличане/събличне, заспиване. Може да пробвате да махнете памперса и биберона. Да ги научите да познават цветове, животни, числа и други образователни неща. На по-големите може да спретнете дигитален детокс. Покажете им, че има свят и зад екрана на телефоните. И не забравяйте да ги целувате и прегръщате независимо колко са пораснали!

Статистиката показва, че на работното място един на всеки трима души мечтае да си е в къщи и да не е на работа. Мечтата на много хора се сбъдна! Мислете позитивно и комбинативно!

37 Коментара
Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.