Вероятно вече сте на тема лятна почивка, само че ние ще ви върнем на актуалния въпрос през последните месеци - COVID-19. Оказа се, че докато учени по целия свят търсят лек за коронавируса, все повече нашенци прибягват до услугите на астролози, нумеролози и гледачки, за да им разяснят ситуацията с пандемията. 

„Хората винаги са се обръщали към свръхестественото, към невидимото, към незримото, тъй като това е заложено във всеки един от нас – без значение дали вярва в Бог и като цяло в религията”, казва кармичният нумеролог Роберто Методиев пред Нова тв.

Каква е причината за появата на заразата?

По този въпрос мненията на астролозите, нумеролозите и ясновидците са различни. Според някои това е изкустверно създадена заплаха, а според други се дължи на лошотията на хората. Трябва да признаем, че и много от обикновените хора така си обясняват нещата.

„Той (коронавирусът) е предизвикан от мръсотията на хората – първо в душите им, след това - в поведението им”, категоричен е Роберто Методиев. Ясановидката Гюкчен пък смята, че пандемията от COVID-19 е създадена изкуствено още през март 2019 г., за да се прикрие икономическата криза в света.

Кога ще дойде краят?

И тук прогнозите са различни. Най-оптимистичният вариант е, че това ще се случи през следващата година. Според други експерти обаче ще трябва да се научим да живеем в тези извънредни условия през следващите 3-4 години.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.