Изпълнителката Цветина и този път доказа, че няма стилови ограничения и може да пее всякаква музика, стига да ѝ харесва. Преди няколко дни фолк фурията представи на своите фенове нов напълно различен проект в колаборация не с кого да е, а със самите Murda Boys – любимците на младото поколение.

Гласовитата бюнетка била поканена от групата да се включи в проекта „Пие ми се 2", продължението на най-успешния проект на изпълнителите. Определено и втората част на песента е потенциален хит и затова веднага след премиерата ѝ се изкачи на челните класации в платформата YouTube. Повечето коментари на феновете са позитивно настроени, като всички са изненадани от появата на Цветина в проекта.

„Определено от всички изпълнителки, с които сте работили, това е най-добрата колаборация“- споделят мнението си феновете в социалните мрежи.

 

В края на най-паметната година 2020 нарцисът на фолка презентира дуета си с Тони. Песента събра овациите още след премиерата си и може да се каже,че това е най-успешният и хитов проект за зима 2020, според фолк критици. Цветина обещава много изненади на своите фенове, които очакват и много mashup изпълнения.

Припомняме, че Цветина бе първата българска изпълнителка, която представи в България mashup изпълнение. Изпълнителката експериментира във всеки нейн mashup, като прави съвсем нов аранжимент и различно представяне на песента.

„В началото, когато записах първия си mashup, дори незнаех как да го напиша. Мислех да го напиша като кавър, но тогава едно момче ми каза, че това е mashup и трябва да го запиша така“, сподели изпълнителката в гостуването си в „Шоуто на сценаристите“ преди няколко дни.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.