Рапърът 100 кила не спира да изненадва почитателите си с различни неща. Една от последните "бомби", които хвърли преди време, беше това, че е тръгнал отново на училище. Припомняме, че той взима основно образование от гимназията по електротехника и строителство в Търговище, но след това до 10 клас сменя няколко училища и накрая се отказва.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fly Guy 😁RnB King 😎

Публикация, споделена от Qvor Qnakiev SWG CHMP (@100kila) на

Мечти

След години музикантът разбира, че ученето не е за пренебрегване и затова се върна отново в училище. Голямата му мечта е да завърши висше образование, само че не в България, а някъде на Запад, а специалността, в която иска да се специализира, е продуцентството, разказа той преди време в свое телевизионно интервю.

Абитуриент

Тази година Явор Янакиев, както е истинското име на певеца, беше 12 клас и се яви на матури. По английски език се справи, само че на изпита по български език неволно написал името си на листа и работата му беше анулирана.

„Това по правилата в България е подаване на информация за това кой съм. Напълно съм съгласен с това. Моята надежда е, че ако сега съм бил за четворка, догодина ще съм за шестица. Смятам, че ако не беше анулирана работата ми, пак щях да си взема изпита, защото първият модул беше доста лесен, вторият и третият пък – много интересни”, коментира 100 кила пред Нова тв.

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.