Заради забързаното ежедневие и все по-големия стрес в ежедневието, все по-малко хора имат време за здраве. Сещат се за него едва, когато то ги предаде и тогава започват да ходят на фитнес, да отслабват, да пазят диети, само и само да възстановят изгубеното. Само че когато нямат човек до себе си, който да ги мотивира и подкрепя, лесно се отказват и се връщат към стария си начин на живот и хранене.

Как да постигнемздравословна форма?

Ето тук идва ролята на личните треньори, които стават все по-популярни и търсени. Тяхната цел е да организират фитнес програма и хранителен режим, съобразен изцяло с вашите лични нужди – не само за отслабване, но и за цялостно възстановяване на организма. Най-общо казано, предназначението на един личен треньор е да ви помогне да постигнете целите си, колкото и трудно и непостижимо да ви се струва това.

Треньор за пример

Треньроката Теди Атанасова буди възхищение със стегнатата си фигура. С плосък корем, дълги крака и изваяни ръце, красавицата притежава тяло, което подлудява. За фантастичната визия на Теди се грижи самата тя с много спорт и хранителни режими. Това, което ѝ помага е, че е много решителна и рядко се предава. Красавицата отделя по цели 4 часа на ден, за да се грижи за изваяната си фигура.

В момента Теди Атанасова е в Дубай по покана на група дами в битка с излишните килограми. Самата тя споделя, че на първо място трябва решителност и мотивация.

"Всяка жена трябва да уважава себе си и да се грижи постоянно за външния си вид. Точно това е моята цел! Да върна самочувствието на дамите, които се борят с киограмите си и не могат да постигнат резултат. Винаги препоръчвам и консумацията на въглехидрати след тренировка, когато мускулите имат нужда от захари" - споделя Теди.

За ентусиастите, вдъхновени от греховното тяло на брюнетката, самата тя е създала ексклузивна фитнес програма, включваща всички упражнения. Личният треньор Теди Атанасова обещава съвсем скоро да създаде блог в Youtube, където да практикува всички методи за тренировки от вкъщи.

 

 

Напиши коментар
Този сайт е защите от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване.